Cărți la reducere de Black Friday 2020

Oferte Balck Friday!Cele mai mari reduceri la carti

Black Friday bate la ușă! Parcă încetul cu încetul, nu mai poate fi vorba doar despre un eveniment, ci o adevărată sărbătoare a reducerilor. Chiar dacă oferte avantajoase vor fi în mai toate categoriile de produse, iubitorii de lectură vor căuta, se subînțelege, cărți la reducere. Și pentru a veni în ajutorul celor care doresc să cumpere cărți cu ocazia acestei campanii, am alcătuit o listă cu toate magazinele online de top și de încredere ce oferă reduceri care mai de care mai avantajoase. Haide să vedem împreună care sunt aceste magazine și ce ne oferă ele pentru a ne îmbogăți biblioteca, cu ocazia acestui „Book Friday”, cum îmi place mie să-l numesc 🙂

1. Elefant.ro

Elefant este unul dintre site-urile preferate ale celor pasionați de cărți pentru că se știe că mai în fiecare săptămână aceștia vin cu oferte care mai de care mai atractive. Și de acest Black Friday aceștia se numără printre cei care vor participa cu mândrie la acest eveniment punând la dispoziție mii și mii de cărți. Își vor desfășura promoția între 12 și 13 noiembrie, cu reduceri de până la 90%. 
 

2. eMAG.ro

Palmaresul celor de la eMAG este într-adevăr unul de invidiat. Și evident că în diversitatea de produse oferite de acest gigant, se numără și îndrăgitele cărți. Reducerile vor fi variate și trebuie să fii pe fază în ziua de 13 noiembrie pentru a nu le rata. Așadar, ce poți face încă de pe acum este să îți adaugi cărțile preferate pe listă pentru a le păstra acolo. Astfel, în ziua cu pricina pui direct comanda fără să mai pierzi vremea riscând să nu mai găsești cărțile preferate în stoc.

3. Libris.ro

Libris se numără printre cele mai mari librării online din România. Și-a asigurat de-a lungul anilor (din 2009, mai exact) o clientelă desăvârșită întrucât știe tot timpul cum să-și mulțumească varietatea de clienți, oferindu-le opțiuni nenumărate. Întrucât și-au anunțat prezența la Vinerea Neagră, aceștia fac chiar în momentul aceste pregătiri intense la lista de produse. Au pregătit reduceri de până la 87% la 300.000 de titluri atât în limba română cât și în limba engleză.

 

4. Cărturești.ro

Cărturești este una dintre librăriile cele mai cunoscute pentru diversitatea cu care își întâmpină clienții. Și deși anul acesta este unul mai diferit, aceștia s-au adaptat foarte bine la schimbări și au continuat cu numeroasele oferte și promoții. Ca în fiecare an, se pregătesc intens pentru acest eveniment și vor da startul cu o zi mai devreme, în data de 12 noiembrie de la ora 17:00, punând la dispoziție 85.000 de produse cu reduceri de până la 70%, toate acestea fiind valabile până duminică, 15 noiembrie, ora 24:00.

Vezi toate ofertele aici

5. Litera.ro

Și anul acesta, Editura Litera vine în întâmpinarea pasionaților de cărți cu o campanie bine pusă la punct cu ocazia Black Friday. Aceștia oferă una dintre cele mai generoase reduceri posibile: 90% la toate titlurile. Și dacă nu era de ajuns ca să te convingi, pe perioada desfășurării acestui eveniment (13-15 noiembrie), vor oferi câte o carte cadou în fiecare zi. Cred că și tu ești de acord că nu este o ofertă de ignorat așa că te invit călduros să iei și tu parte la generozitatea lor.
 

6. Librex.ro

De asemenea, și cei de la Librex și-au anunțat prezența la mult așteptatul eveniment. În caz că nu știe toată lumea, Librex este singura librărie ce oferă transport gratuit la orice comandă și oriunde în țară. Se pregătesc și ei intens cu diverse oferte la toate produsele și reduceri de până la 85%. Startul campaniei îl dau în data de 12 noiembre, începând cu ora 17:00 și vor prelungi Black Friday până duminică inclusiv. Iată doar câteva din multitudinea de colecții ce vor beneficia de reduceri de cel puțin 50%: Pachet Seria After de Anna Todd, Pachet Tetralogia Napolitană de Elena Ferrante, Pachet Cărți cu super puteri, Colecția Pettson și Findus, Coleția Centenarul Marii Uniri, Set 4 Cărți John C. Maxwell, Pachet Seria Tărâmul Tăcerii, Pachet seria Cere-mi ce vrei, Pachet Promo DEX+Gramatică.

Vezi toate ofertele aici

7. Cartepedia.ro

O mare parte din publicul Cartepedia este pasionată de cărțile pentru copii și cele pentru adolescenți. Așa că, dacă te afli și tu în categoria aceasta, te vei bucura să afli că aceștia vin cu temele făcute de Black Friday, oferind tot felul de reduceri. De asemenea, pentru cine reprezintă o zonă de interes, oferă mii și mii de cărți în engleză.

Vezi toate ofertele aici

8. Libhumanitas.ro

Libhumanitas, unul din magazinele online ce fac parte din cadrul librăriilor Humanitas, va lua de asemenea parte la Vinerea Neagră de anul acesta. Aceștia anunță un Black Friday istoric cu reduceri mari la cele peste 55.000 de articole. Și pentru a da timp cititorului să facă o alegere cât mai bună, Libhumanitas va prelungi puțin campania, aceasta derulându-se între 13 și 16 noiembrie.

Vezi toate ofertele aici

9. Esteto.ro

Un alt site mare, Esteto, se numără printre cele care participă la Vinerea Neagră. Ba mai mult, aceștia au dat startul deja oferind reduceri de până la 80%. Deși gama de produse a acestora este una variată, cărțile se numără și ele printre cele care se vor bucura de reduceri consistente. De asemenea, aceștia au făcut promisiunea că vor depune mari eforturi pentru a livra produsele comandate în cel mai scurt timp posibil.

Vezi toate ofertele aici

10. Edituradiana.ro

Și ultimul magazin online dar nu cel din urmă care merită o recomandare călduroasă este Editura Diana. Pe lângă cărți, oferă tot timpul o mulțime de produse îndreptate toate către dezvoltarea și stimularea educației. Campania de Black Friday cu reduceri la toate categoriiile de produse o vor realiza între 13 și 22 noiembrie. 

Vezi toate ofertele aici

 

Deci, acum că ai o listă utilă la îndemână cu magazinele online ce oferă atâtea și atâtea cărți la reducere, e timpul să bifezi în dreptul titlurilor ce dorești să le adaugi bilbiotecii tale. Eu știu sigur că o voi face 📚🥰🤩

Și cum știu că acest Black Friday nu va trece fără să cumperi măcar o carte, îți urez de pe acum poftă bună la citit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here