Site-uri cu cărți pdf

carti pdf carti gratis pdf

Salutare, pasionaților de cărți! Haideți să vorbim astăzi despre altfel de cărți, ce sunt la mare căutare și devin din ce în ce mai accesibile: cărți pdf. Cunoscute și sub numele de cărți electronice, acestea pot fi citite pe computer, laptop, tabletă sau pe mobil. Sunt o alternativă convenabilă și ecologică la cărțile tipărite tradițional, deoarece nu necesită utilizarea hârtiei sau a cernelii. Multe cărți pdf pot fi citite și folosind dispozitive dedicate de citire electronică, cum ar fi Kindle sau Nook.

Există o multitudine de avantaje când vine vorba de cărți online pdf. Avantajele găsite de mine sunt:

  1. Confortul: pot fi descărcate și stocate cu ușurință pe dispozitivul preferat, făcându-le ușor de citit în orice moment.
  2. Eco-friendly: nu necesită utilizarea hârtiei sau a cernelii, ceea ce le face mai ecologice decât cărțile tipărite tradițional.
  3. Personalizare: pot fi ușor ajustate pentru a se potrivi preferințelor cititorului, inclusiv dimensiunea textului și stilul fontului.
  4. Note: luarea de notițe, editarea acestora sau sublinierea diverselor pasaje este la un click distanță, fără să mai fie nevoie de instrumente în plus (i.e. hârtie, creion, radieră etc).
  5. Accesibilitate: cărțile PDF pot fi convertite cu ușurință în format audio pentru a se potrivi diferitelor nevoi, făcându-le mai accesibile și persoanelor cu dizabilități.
  6. Disponibilitate largă: cărțile PDF pot fi găsite într-o mare varietate de genuri și subiecte, de la cărți de dezvoltare personală până la cărți de specialitate ca de exemplu cărți cu rețete de mâncare și pot fi achiziționate sau împrumutate cu ușurință de la comercianții online sau biblioteci online gratis.


Cărți pdf gratis

Mulți dintre cititori caută pe Google cărți online de citit și, cu toate că există multe website-uri care pretind că oferă această posibilitate, multe dintre ele fie sunt false informații, fie nu mai există sau pun la dispoziție un timp limitat de accesări. Așadar, cercetând piața, am concluzionat că următoarele site-uri de descărcat cărți gratis sunt cele mai de încredere și ofertante site-uri.

1. KUPDF

carti pdf

Deși KuPDF este un site ce oferă mai multe funcționalități (ei se recomandă ca fiind o platformă în care se încurajează schimbul de experiență), una dintre cele mai de ajutor este aceea că oferă o varietate largă de cărți pdf gratis.

Cum descarci cărți de pe KuPDF?

 Click aici pentru a accesa platforma.
Scrie titlul cărții pe care o cauți în bara de căutare și apasă Enter.
Odată cartea identificată, click pe View și apoi pe butonul Download PDF din stânga.
 Mai departe, sunt 2 opțiuni: fie download Compressed PDF, fie Download Original PDF, ambele opțiuni vor descărca în format pdf cartea dorită.


2. LiterNet

liternet carti pdf

LiterNet ocupă de peste 20 de ani un loc foarte important în mediul online. Încă din 1999 scopul lor principal a fost (și a rămas și până în ziua de astăzi) promovarea online a literaturii române. Pe lângă diversitatea categoriilor de cărți online gratis oferite, cei din echipa LiterNet pun la dispoziție și cărți în limbi străine, cum ar fi: engleză, franceză, germană, maghiară, spaniolă și cehă.

Cum descarci cărți de pe LiterNet?

 Caută pe Google Liternet sau accesează website-ul direct de aici.
Caută în bara de Search titlul cărții și apasă Enter.
Se vor afișa mai multe rezultate. Dă-i click pe cartea căutată. Vei fi redirecționat către pagina de editură LiterNet.
Click pe butonul Descarcă PDF. Citește termenii și condițiile și, dacă ești de acord, confirmă prin apăsarea butonului “Da” și cartea se va descărca în nu mai mult de 3 secunde.


3. Humanitas Biblioteca virtuală

carti pdf

Humanitas nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre librăriile cunoscute la nivel național și internațional. Cu mii de cărți tipărite, Humanitas este printre puținele librării care pun la dispoziție cărți de citit online.

Cum descarci cărți de pe Humanitas?

 Caută editura Humanitas, secțiunea Biblioteca virtuală sau accesează website-ul lor direct de aici.
Scrie în bara de căutare titlul cării pe care dorești să o descarci și apasă Enter.
 Posibil să apară rezultate multiple ale aceleași cărți datorită faptului că cei de la Humanitas pun la dispoziție, pe lângă formatul în pdf, și cel tipărit și cel audio. Formatul pdf este ușor de identificat: în colțul copertei vei vedea însemnul ebook.
Click pe cartea cu însemnul ebook și click pe mesajul “Ebook gratuit/PDF > Descarcă“. Se va deschide o nouă pagină în browser și de acolo dai pur și simplu click pe butonul de Download din dreapta sus.Cărți pdf de cumpărat

Cu toate că există alternative de a citi cărți online gratis, uneori poate va fi nevoie și de cumpărarea acestora. Motivul principal ar fi acela că tocmai cartea ce te interesează nu se găsește în format pdf gratis. Haide să vedem împreună câteva dintre website-urile ce oferă posibilitatea de a cumpăra cărți electronice.

1. Libris eBooks

carti pdf

Categorii disponibile: beletristică, ficțiune, cărți pentru copii, filosofie, cultură generală, știință, gastronomie, literatură motivațională, dezvoltare personală.

Cum achiziționezi cărți de pe Libris eBooks?

 Loghează-te sau creează-ți un cont în cazul în care nu ai deja.
 Caută cartea ce te interesează și apasă butonul “Adaugă în coș”.
 Alege formatul: PDF sau ePUB.
Verifică cu atenție datele personale, mai ales adresa de email și plătește comanda online cu cardul.
 Odată plata confirmată, cartea este disponibilă atât în contul tău Libris cât și pe adresa de email furnizată.


2. eBookuri

carti pdf

Cu un portofoliu impresionant de cărți digitale, librăria online eBookuri are un obiectiv măreț, ce face cinste poporului român de pretutindeni: susținerea și promovarea culturii naționale și a artelor contemporane la nivel național, european și internațional.

Cum achiziționezi cărți de pe librăria online eBookuri?

Website-ul eBookuri a pus la dispoziția cititorilor o secțiune dedicată în totalitate pașilor ce trebuie urmăriți pentru a comanda o carte. Vezi aici ce ai de făcut pentru a cumpăra una din multitudinea de cărți puse la dispoziție de această echipă frumoasă.

Librăria oferă și o secțiune restrânsă dar interesantă de cărți online gratis.


3. Scribd

carti pdf

Scribd este un brand cunoscut la scară internațională și este mai mult decât o bibliotecă digitală. Pe lângă paleta vastă de cărți electronice, pe Scribd vei găsi cărți audio, reviste, partituri, podcast-uri și lista nu se oprește aici.

Cum achiziționezi cărți pe Scribd?

Platforma Scribd funcționează la fel ca platformele de filme/seriale: pe baza unui abonament. Așadar, tot ce trebuie să faci este să îți faci cont și să te abonezi. La început este o perioadă de 30 de zile în care poți citi gratuit orice carte de pe platformă. Dacă nu dorești să continui cu abonamentul, poți oricând să te dezabonezi. Pretul lunar este de 11.99 USD, deci aproape similar cu pretul unui abonament Netflix Premium 😊Mi-am permis să creez o listă de cărți pdf ce pot fi achiziționate de pe Libris la prețuri bune. De ce? Poate ești în pană de idei și nu știi care ar putea fi cartea care să îți ofere o experiență a cititului în format pdf cât mai reușită? Poate ai nevoie doar de o simplă recomandare? Tu știi motivul cu adevărat. Eu doar îmi doresc să îți pun la dispoziție câteva cărți de citit pdf care intră la categoria cărților cu impact pozitiv asupra cititorilor. Așadar, iată lista:

1. Atomic Habits, de James Clear. Cumpără de aici

2. Femeia la treizeci de ani, de Honore de Balzac. Cumpără de aici

3. Sapiens: Scurtă istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari. Cumpără de aici

4. O mie nouă sute optzeci și patru, de George Orwell. Cumpără de aici

5. Istoria lumii din preistorie până în prezent, de J.M. roberts. Cumpără de aici

6. Unfu*k yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața, de Gary John Bishop. Cumpără de aici

7. Lolita, de Vladimir Nabokov. Cumpără de aici

8. Istoria Orientului Mijlociu, de Bernard Lewis. Cumpără de aici

9. Ciuma, de Albert Camus. Cumpără de aici

10. Idiotul, de F.M. Dostoievski. Cumpără de aici

11. Iubește-te! 108 moduri de a practica iubirea de sine, de Clara Toma. Cumpără de aici

12. Ferma animalelor, de George Orwell. Cumpără de aici

13. Maestrul și Margareta, de Mihail Bulgakov. Cumpără de aici

14. Luna. O istorie pentru viitor, de Oliver Morton. Cumpără de aici

15. Tatăl celuilalt copil, de Parinoush Saniee. Cumpără de aici

Poftă bună la citit!

FAQ Carti PDF

Poti sa descarci carti pdf gratis de pe KuPDF, LiterNet sau Biblioteca virtuala Humanitas. Poti, de asemenea, sa cumperi carti pdf de pe Libris, eBookuri sau Scribd.
O carte pdf poate fi descarcata prin accesarea unui link sau printr-un simplu click pe butonul de descarcare de pe site-ul unde este disponibila. Cartea poate fi salvata in memoria dispozitivului sau intr-un serviciu de stocare in cloud pentru acces ulterior. Alternativ, poti utiliza o extensie a browser-ului sau o aplicatie pentru a descarca direct PDF-ul de pe internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here