Cărți pentru Școala de Șoferi 2022

Carti pentru scoala de soferi

Există o multitudine de cărți pentru școala de șoferi. Și tocmai de aceea, poate că este și greu să știi ce să alegi, magazinul online Libris a pus la dispoziția noastră câteva dintre cele mai bune cărți despre legislatura rutieră. Și, pentru a-ți face o idee de cât de bune sunt cărțile, te poți orienta și după recenziile primite de la ceilalți cumpărători.

Iată mai jos un top cu 10 dintre cele mai căutate și, totodată, apreciate cărți despre regulamentul rutier pentru diverse categorii.


Top 10 Cărți pentru Școala de Șoferi

1. Noul Cod Rutier 2022 pe înțelesul tuturor, Marius Stănculescu

carti pentru Scoala de Soferi 2022 Noul Cod Rutier 2022 pe intelesul tuturorDescriere: „Cea mai concisă carte pentru obținerea permisului de conducere la orice categorie.
 
Câteva fragmente din cuprins: indicatoare, marcaje, semnale luminoase, semnalele polițistului, indicatoare de avertizare, de reglementare, de orientare și așa mai departe.”
 
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 4.8 din 5 ⭐️
 

2. Codul Rutier mură în gură – Ghid simplificat pentru orice categorie, Juhasz Sebastian

Codul Rutier mura in guraDescriere: „Codul Rutier Mură în gură este un manual de legislație auto recomandat cu încredere de instructori din toată țara. Diferența față de alte cărți de specialitate din domeniu este tonul folosit, un ton relaxat și ușor de înțeles. Această carte de legislație rutieră lasă deoparte exprimarea pretențioasă în favoarea unui mod de prezentare al informației practic și facil de memorat. Autorul, Juhasz Sebastian, pornește de la ideea că viitorii șoferi sunt bombardați cu prea multă informație și secretul unei strategii eficiente de studiu este simplitatea.”
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 5 din 5 ⭐️
 
                                   Vezi prețul aici

3. Pachet promoțional Categoriile A, B, BE, A1, A2 și AM, Marius Stănculescu

carti pentru scoala de soferi pachet promotionalDescriere: „Cea mai concisă carte pentru obținerea permisului de conducere la orice categorie. Pachetul conține 2 cărți:
• Întrebări de examen explicate, pentru categoriile A, B, BE (226 pagini). Teorie, 1500 de întrebări + CD. CD-ul conține: indicatoare și marcaje, curs de prim ajutor, conducere preventivă și ecologică, interfață identică cu cea de la examen, curs de mecanică fină ilustrat prin imagini și filme, 1500 de întrebări de examen explicate, OUG a Guvernului României nr. 195/2006 și regulamentul de aplicare al OUG;
• Cod Rutier pe înțelesul tuturor (140 pagini)”
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 5 din 5 ⭐️ 
 
                                 Vezi prețul aici

4. Curs de legislație rutieră. Întrebări și teste Ed.2022, Valentin Constantin Marin

carti pentru Scoala de Soferi Curs de legislatie rutiera. Intrebari si teste Ed.2022Descriere: „Pentru a veni în întâmpinarea dorinței candidaților de a promova examenul pentru obținerea categoriilor AM, A1, A2, A și a categoriei B, a fost elaborat prezentul curs în care veți primi informațiile necesare.
 
Oferă explicații de rigoare structurate într-o succesiune logică, făcând astfel din învățat o activitate plăcută și accesibilă tuturor.”
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 5 din 5 ⭐️
 
 

5. Curs de legislație rutieră 2022

carti pentru Scoala de Soferi curs de legislatie rutieraDescriere: „Bonus: Harta indicatoarelor

CUPRINS:
• Noțiuni generale • Semnalizarea • Intersecțiile și prioritatea • Întâlnirea și depășirea • Schimbarea direcției de mers • Oprirea, staționarea, parcarea • Viteza și distanța între vehicule • Circulația pe autostrăzi • Conducerea pe timp de noapte sau pe timp nefavorabil • Obligațiile conducătorilor de vehicule • Conducerea preventivă • Noțiuni de mecanică • Măsuri de prim ajutor • Conduita ecologică”

⭐️ Nota primită de la cumpărători: 5 din 5 ⭐️
 

6. Secretele obținerii permisului de conducere, Juhasz Sebastian

Secretele obtinerii permisului de conducereDescriere: „Mulțumită formatului său prezentat sub forma unei culegeri de sfaturi simplificate pentru a obține garantat permisul de conducere, manualul poate fi parcurs integral sau pe bucăți, cu același efect, astfel încât devine un ajutor util inclusiv pentru cei care nu mai sunt la prima încercare de obținere a permisului.
 
Secretele obținerii permisului de conducere se diferențiază de alte manuale de specialitate prin introducerea capitolului final, Top 130 de întrebări.”
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 4.7 din 5⭐️
 

7. Întrebări și teste categoriile A, A1, A2 Motociclete

Intrebari si teste categoriile A, A1, A2 MotocicleteDescriere: „Lucrarea de faţă propusă de Editura Naţional este adaptată în noua legislaţie rutieră din România, conţinând inclusiv reguli de conducere preventivă şi ecologică, precum şi măsuri de prim ajutor.
 
De asemenea, drept bonus se oferă harta indicatoarelor.”
 
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 5 din 5 ⭐️
 

8. Riscul rutier, încotro? Ghid de bune practici, Virgil Vochină, Dan Andreescu

carti pentru Scoala de Soferi Riscul rutier, incotro Ghid de bune practiciDescriere: „Acest ghid este dovada concludentă a evoluției controlului riscului rutier care, aplicat profesionist și competent, poate preveni și minimiza urmările accidentelor.
 
Am privit acest ghid dintr-o dublă perspectivă: cea a angajatului și cea a angajatorului, considerând că acești doi actori importanți ai siguranței rutiere vor înțelege intențiile noastre pentru a identifica, a evalua și a elimina, pe cât posibil, factorii de risc.”
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 5 din 5 ⭐️
 

9. Auto test. Obținerea și redobândirea permisului de conducere, Dan Chiriac

carti pentru Scoala de Soferi Auto test. Obtinerea si redobandirea permisului de conducereDescriere: „Lucrarea de față se adresează în special celor care posedă permis de conducere, dar cărora, din diverse motive, noile modificări ale legislației rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute. Mai exact, cartea se dorește a fi un instrument care ajută posesorul de permis să-și reactualizeze cunoștințele rutiere teoretice.
 
Cartea de față vizează aspectul cunoașterii temeinice a legislației, inclusiv a acelei secțiuni care tratează măsurile luate de către autoritățile abilitate, în cazul nerespectării legislației.”
 
⭐️ Nota primită de la cumpărători: 4.5 din 5 ⭐️
 

10. Transportul rutier al mărfurilor periculoase, Marius Teodorescu

Transportul rutier al marfurilor periculoaseDescriere: „Lucrarea urmărește prezentarea prevederilor acordului internațional ADR într-o formă accesibilă și o succesiune logică a noțiunilor, astfel încât utilizatorii să găsească cu ușurință informațiile care le sunt necesare pentru o anumită situație sau un anumit caz.
 
Am considerat util să prezentăm obligațiile diferiților factori implicați în transportul mărfurilor periculoase, modul în care trebuie utilizat Tabelul A din acordul ADR, substanțele neadmise la transport, excepțiile etc. și am acordat o atenție deosebită posibilelor accidente sau incidente.”
 


 
Poți accesa de aici eMAG.ro  deoarece oferă o gamă largă de cărți pentru școala auto, ghiduri ce te ajută în aprofundarea legislației rutiere.
 
 
Spor la învățat 🎓, baftă la examen 🍀 și, ca de obicei, poftă bună la citit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here