Cum să lucrezi cu copilul acasă? Cărturești oferă opțiuni!

Cum lucrezi cu copilul de acasa

Nimeni nu poate nega că vremurile ce le trăim acuma sunt diferite față de acum mai bine de jumătate de an. Fiecare dintre noi a trecut, mai mult sau mai puțin, prin niște schimbăriodată cu pandemia. Dar cred că ne putem pune cu toții de acord că cei care sunt părinți au avut un dublu loc de muncă. Mă refer aici la cei care au avut posibilitatea de a lucra de acasă dar au fost nevoiți să aibă grijă și de micuți. Cărturești s-a gândit atât la părinți cât și la copii când a venit cu ideea kitului de supraviețuire și de o parte și de alta. Au alcătuit o selecție de produse ce conțin cărți, puzzle-uri și jocuri interesante ce, pe lângă faptul că-i vor ține ocupați pe copii, vor oferi și șansa de a crește intelectual.

Vezi toate ofertele

Iată și câteva titluri ce te vor ajuta să-ți faci o idee mai bună despre ce e vorba: Retro Game – Wooden Tower, Plastilina – Mini iClay Panda, Caiet de scriere. Literele de mână, Advent calendar – Harry Potter, Primul meu abecedar cu sunete, Puzzle 3D – Steampunk Clock, 101 povești și fabule pentru copii.

Campania Kit de supraviețuire este valabilă până la data de 2 noiembrie. Profită și tu de această campanie special gândită pentru părinții care trebuie să lucreze cu copilul acasă. Alege să fie mai ușor pentru tine și mai educațional pentru cel mic!

Poftă bună la citit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here