Cărți Black Friday 2021. Listă librării online cu cele mai mari oferte

carți black friday 2021 lista librarii online cu cele mai mari oferte

Happy Black Friday, dear Bookaholics! Acest fastuos eveniment ne bate la ușă! Zic să-l primim cu bine!

carti black friday 2021 lista librarii online

Putem spune că ziua de 12 noiembrie este o sărbătoare pentru oricine dar… pentru niște bookaholics ca noi cu atât mai mult. Reducerile Black Friday la cărți au fost mereu la mare căutare și cu siguranță vor fi și în acest an.

Cu ocazia acestui eveniment, magazinele online sunt mai darnice ca niciodată, astfel că singura noastră treabă înainte de a achiziționa cărți este să facem loc în ale noastre biblioteci. Știu, știu, pare imposibil! Dar dragilor, o dată-n an merită acest efort (supraomenesc dacă mă întrebați pe mine) pentru a mai adăuga noi și noi cărți pe care să le citim cu bucurie.

Odată ce această misiune e îndeplinită cu succes, este timpul să începem turul virtual al magazinelor online și să descoperim ce oferte atractive pentru iubitorii de cărți au pregătit.

carti black friday 2021 lista librarii online cele mai mari oferteAnul acesta am ales 8 magazine online pe care le recomand cu căldură. De ce? Din simplul motiv că experiența cumpărăturilor anterioare mi-a demonstrat că sunt de încredere, oferă sprijin, răspund repede la întrebări (atât telefonic cât și online), oferă mici cadouri. Și cel mai important: sunt profesionaliști. La urma urmei, nu degeaba au ajuns atât de departe. Calitatea serviciilor se vede în tot ceea ce fac, astfel că mă fac și pe mine să-mi doresc să apelez la ei în continuare.

Ei bine, iată mai jos magazinele online cele mai de încredere și, totodată, cu cele mai mari reduceri de unde poți cumpăra cărți de Black Friday 2021.

Cărți Black Friday 2021 – listă librării online cu cele mai mari oferte

1. Libris.ro

Libris spune: „Libris.ro este despre oameni, frumos, viitor, despre a construi împreună, despre speranță și povești care devin realitate. Libris este despre fiecare dintre noi. Îți mulțumim pentru că ești aici și te așteptăm mereu cu propuneri și sugestii.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Libris cuprind reduceri de până la 50% și o categorie specială cu reduceri cuprinse între 51 și 90%!

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


2. Elefant.ro

Elefant spune: „Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Elefant cuprind reduceri dintre cele mai atractive!

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


3. Cărturești.ro

Cărturești spune: „De 19 ani, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti, asta se întâmplă pentru că aici găsiţi întotdeauna mai mult decât cărţi.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Cărturești cuprind reduceri de până la 70%.

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


4. Cartepedia.ro

Cartepedia spune: „Suntem o echipă de oameni de carte și librari, dar mai ales de cititori ca și tine, care au pus pe picioare un lanţ de librării în marile orașe ale ţării. Librarii noștri sunt întotdeauna pe site, și-ţi stau la dispoziţie cu recenzii la cele mai noi apariţii, recomandări pentru cele mai diverse ocazii și topuri care să-ţi redefinească priorităţile de lectură.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Cartepedia cuprind reduceri cuprinse între 20 și 60%!

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


5. Bookzone.ro

Bookzone spune: „Dacă te numeri printre iubitorii de cărți care visează cu ochii deschiși, care intră în lumi de poveste cu ușurință și care dau paginile cărților ca și cum viața lor ar depinde de asta, atunci Bookzone este locul în care pasiunea ta nu doar că înflorește, ci merge mână în mână cu perseverența de a avea cele mai noi și captivante cărți și cu determinarea de a nu le lăsa din mână până când nu le termini de citit.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Bookzone cuprind reduceri de până la 80%.

În plus, la orice comandă, primești garantat un cadou 😎

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


6. Edituradiana.ro

Editura Diana spune: „Suntem cei care afirmăm cu tărie că prin tot ceea ce facem, punem educația copiilor pe primul loc, pentru că educația ne deschide drumuri în viață! Conduși de convingerea că fiecare copil are dreptul la o educație de calitate, realizăm la standarde europene materiale didactice funcționale și inovative.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Editura Diana cuprind reduceri de până la 60%.

În plus, la orice comandă de minim 49 RON, transportul este gratuit! 🚛

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


7. Nemira.ro

Nemira spune: „În legătură permanentă cu cititorii, firul roșu al tuturor cărților publicate este plăcerea lecturii. Alt fir roșu este credința că literatura și educația salvează vieți. Libertatea de gândire, diversitatea, egalitatea și empatia sunt aliații noștri cei mai de preț pentru un viitor mai bun.”

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele Nemira cuprind reduceri de până la 70%. 

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


8. eMAG.ro

Conform Wikipedia, eMAG este o companie din România, deținută de Naspers, care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, mobilă și produse pentru casă și grădină, petshop, articole pentru copii, jucării.

Click aici și Vezi Ofertele!

📖📚 Cu ocazia acestui eveniment, ofertele eMAG cuprind reduceri dintre cele mai mari!

Iată o listă cu cele mai populare categorii ⤵️

 


Ei bine, acestea sunt magazinele online cu care eu am avut de-a face până acum și de care am fost mulțumită de fiecare dată! Sper să îți fie de folos și mai sper ca reducerile Black Friday din acest an să te convingă să cumperi atât de multe cărți încât să nu mai ai loc de ele prin casă 😏📚🤩

Happy Black Friday! Spor la cumpărături! Poftă bună la citit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here