Cărți cu povești pentru copii. Cărți ieftine pentru copii

Carti cu povesti pentru copii

Cum de astăzi cei mici sunt în vacanță, ce-ar fi să le menținem interesul pentru lectură cu niște recomandări pe măsură? Pasiunea pentru lectură pornește de mic așa că un rol primordial în acest sens îl ocupă bineînțeles părinții. Dacă de mici aceștia sunt obișnuiți cu cărți în jurul lor, misiunea e pe jumătate îndeplinită.

Haideți să vedem împreună câteva dintre cele mai recomandate cărți pentru copii. Voi îi ajutați să-și îmbogățească vocabularul în timp ce ei au activitate perfectă pentru zilele ploioase de toamnă. Există patru culegeri ale autoarei Lucica Buzenchi ce cuprind povestirile cele mai populare pentru copii. Se pot comanda de pe Libris.ro, aceștia oferind și cuprinsul fiecărui volum.


1. Lecturile copilăriei – Clasa I-a, Lucica Buzenchi

Lecturile copilariei clasa IDescriere: „Formarea și cultivarea gustului pentru citit, pentru lectură, reprezintă unul dintre obiectivele fundamentale ale orelor de limba și literatura română.”

Acestea sunt câteva titluri ce se regăsesc în acest volum: Capra cu trei iezi, Bunicul, Scufița Roșie, Albă-ca-Zăpada, Cenușăreasa.

 

Vezi preț pe Libris


2. Lecturile copilăriei – Clasa a II-a, Lucica Buzenchi

Lecturile copilariei clasa IIDescriere: „Prin lectură, elevii sunt conduși să-și formeze capacitatea de a surprinde, de a descoperi conținuturi și forme ale realității, exprimate într-o multitudine de modalități de expresie, de a le asocia unele cu altele, ceea ce le permite să-și extindă astfel aria cunoașterii.”

Acestea sunt câteva titluri ce se regăsesc în acest volum: Amintiri din copilărie, Sarea în bucate, Doi feți cu stea în frunte, Crăiasa zăpezii, Degețica, Muc cel Mic.

Vezi preț pe Libris


3. Lecturile copilăriei – Clasa a III-a, Lucica Buzenchi

Lecturile copilariei clasa IIIDescriere: „Oferind elevilor o mare varietate de texte literare, antologia de față reprezintă un suport material ce poate asigura dezvoltarea vocabularului și a limbajului literar, a creativității acestora, precum și dezvoltarea unor capacități intelectuale, imaginative și motivaționale.”

Acestea sunt câteva titluri ce se regăsesc în acest volum: Cuore inimă de copil, Prințesa și bobul de mazăre, Corbul și vulpea, Hainele cele noi ale împăratului, Prințul cel fericit.

Vezi preț pe Libris


4. Lecturile copilăriei – Clasa a IV-a, Lucica Buzenchi

Lecturile copilariei clasa IVDescriere: „Lecturile literare, prin accesibilitatea lor, îi apropie pe copii de realitate, le oferă o diversitate de informații și experiențe umane, modele morale, emoții și sentimente.”

Acestea sunt câteva titluri ce se regăsesc în acest volum: Făt-Frumos din lacrimă, Călătoriile lui Gulliver, Jack și vrejul de fasole, Robinson Crusoe, Colț Alb, Căprioara.

Vezi preț pe Libris


Acestea sunt doar câteva dintre multele lecturi ce se potrivesc copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Voi ce povești pentru copii ați pregătit în vacanța aceasta?

Poftă bună la citit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here