Cărți pentru copii. Cadouri de Moș Nicolae

Carti pentru copii ca si cadouri de Mos Nicolae

O sărbătoare iubită de copii se apropie cu pași repezi. Moș Nicolae. Emoțiile cu care aceștia deschid cadourile mult așteptate sunt copleșitoare pentru că știm cu toții că bucuriile copiilor sunt printre cele mai sincere sentimente. Dacă tu ca și părinte știi că anul acesta copilașul tău a fost cuminte, ascultător și nu a făcut la fel de multe boacăne ca anul trecut, e timpul să-i oferi o răsplată pe măsură.

Și pe lângă dulciurile cuvenite, un alt cadou ce oferă atât de multe beneficii și nu numai pe termen scurt, este cartea, bineînțeles. Vei găsi mai jos o listă cu câteva recomandări de pachete educaționale și set de cărți pentru copii de vârste diferite, oferite de una dintre cele mai îndrăgite librării online când vine vorba de calitate în educație: Editura Diana


1. Set două cărți A4 – grupa mică 3-4 ani, Laurenția Culea

Set două cărți A4 grupa mică 3-4 aniDespre: cărțile cuprind jocuri, activități, exerciții prin care copiii să-și identifice emoțiile, să fie capabili să se concentreze, să-și dezvolte creativitatea, să se relaxeze, să fie participanți activi la propria dezvoltare, să se simtă bine învățând despre ei și mediul înconjurător. 
 

Setul cuprinde:

– Domeniul Limbă și Comunicare. Domeniul Om și Societate; 
– Domeniul Științe-Matematică și Cunoașterea mediului.
 

2. Set două cărți A4 – grupa mijlocie 4-5 ani, Mariana Andreianu

Set două cărți A4 grupa mijlocie 4-5 aniDespre: aceste auxiliare didactice sunt structurate pe domenii experiențiale și propun activități educative într-un mod distractiv, antrenant și dinamic. Cuprind toate temele mari ale programei și proiectele pe domenii de activitate de pe parcursul unui an școlar. Ele completează și consolidează informațiile primite de copii în procesul de învățare. 
 

Setul cuprinde:

– Domeniul Limbă și comunicare și Domeniul Om și societate; 
– Domeniul Științe – Matematică și Cunoașterea mediului.
 
                                Vezi prețul aici

3. Set două cărți A4 – grupa mare 5-6 ani, Mariana Andreianu

Set două cărți A4 grupa mare 5-6 aniDespre: aceste auxiliare didactice sunt structurate pe domenii experiențiale și propun activități educative într-un mod distractiv, antrenant și dinamic. Cuprind toate temele mari ale programei și proiectele pe domenii de activitate de pe parcursul unui an școlar. Ele completează și consolidează informațiile primite de copii în procesul de învățare. 
 

Setul cuprinde:

– Domeniul Limbă și comunicare și Domeniul Om și societate; 
– Domeniul Științe – Matematică și Cunoașterea mediului.
 
                                 Vezi prețul aici

4. Pachet România, țara mea, Mariana Andreianu

Pachet România, țara meaDespre: cartea „România, țara mea” s-a scris după o lungă, plăcută, interesanta și foarte utilă excursie în România, făcută cu scopul de a ne cunoaște patria. În cursul acestei excursii s-au văzut nenumărate frumuseți create de natura sau de mâna, de sufletul și mintea românilor. Se prezintă pe scurt, pe înțelesul celor mici, fiecare traseu zilnic parcurs, obiectivele vizitate și importanța lor deosebită. Puzzle-ul educațional „Harta României” conține 35 de piese și este recomandat copiilor de peste 4 ani. 
 

Setul cuprinde:

– cartea „România, țara mea”; 
– puzzle „Harta României”.
 
                                Vezi prețul aici

 
De asemenea, te invit călduros să vizitezi o pagină dedicată poveștilor terapeutice pentru copii. Conține o serie de povești diferite față de cele clasice, pentru că încurajează copii să-și dea frâu liber sentimentelor, ajută la o mai bună comunicare cu cei din jur. Câteva exemple ar fi:
 
Așadar, cu aceste recomandări, Moș Nicolae nu va da greș în a oferi copiilor cadouri pe cât de colorate, pe atât de utile în formarea educației celor mici. Pentru că aceasta este vârsta când copii acumulează cel mai mult și pe lângă sfaturile din partea părinților, aceștia au multe de învățat din cărți.
 
Fie ca Moș Nicolae să vină la toți copiii care au fost cuminți anul acesta! Iar noi, ceilalți, să avem poftă bună la citit!
 
Pentru a-i face cunoștință copilului tău cu și mai multe cărți, vezi aici articolul ce recomandă cărți cu povești pentru copii.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here